انجمن علمی علوم ارتباطات اجتماعی و کرسی ارتباطات علم و فناوری یونسکو برگزار می‌کنند

️دوره جامع دیتاژورنالیسم مقدماتی (روزنامه‌نگاری داده‌محور)

۲۹ فروردین ۱۴۰۱ | ۰۹:۱۸ کد : ۱۷۶۸۴ محتوا
دوره جامع دیتاژورنالیسم مقدماتی (روزنامه‌نگاری داده‌محور) از ۸ اردیبهشت ماه روزهای پنجشنبه از ساعت ۱۶ الی ۱۸:۳۰ به صورت آنلاین از سوی انجمن علمی علوم ارتباطات اجتماعی دانشگاه علامه طباطبایی و کرسی ارتباطات علم و فناوری یونسکو برگزار می‌شود.
️دوره جامع دیتاژورنالیسم مقدماتی (روزنامه‌نگاری داده‌محور)

سرفصل‌های این دوره عبارتند از:
➖دیتاویزیولیشن یا بصری‌سازی داده‌ها
➖پیدا کردن سوژه تا استخراج از دل منابع معتبر
➖داده‌های بین‌المللی و استفاده از این داده‌ها برای تحریر گزارش‌های داده‌محور

هزینه ثبت نام، ۸۰ هزارتومان است و اولویت با کسانی است که زودتر ثبت نام کنند. به شرکت‌کنندگان در این دوره، مدرک معتبر و رسمی از دانشگاه علامه طباطبایی اعطا می‌شود.

برای ثبت نام به شماره‌ی ۰۹۳۸۴۵۵۵۸۷۰ در واتس‌آپ و یا آیدی @Abd870 در تلگرام پیام دهید.