معرفی مجله سیاست پژوهش

۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۰۴:۳۰ کد : ۱۱۸۶۴ محتوا
مقاله های تحقیقاتی سیاست گذاری از لحاظ تجربی و به لحاظ نظری تعامل بین نوآوری،فناوری یا تحقیق از یک طرف و فرآیند های اقتصادی،سیاسی،اجتماعی و سازمانی از سوی دیگر را مورد بررسی قرار می دهد.
معرفی مجله سیاست پژوهش

مقاله های تحقیقاتی سیاست گذاری از لحاظ تجربی و به لحاظ نظری تعامل بین نوآوری،فناوری یا تحقیق از یک طرف و فرآیندهای اقتصادی،سیاسی،اجتماعی و سازمانی از سوی دیگر را مورد بررسی قرار می دهد. انتظار می رود تمام مقالات سیاست پژوهش نتایجی را کسب کنند که پیامد هایی برای مدیریت یا سیاست گذاری دارند.

اهداف و حوزه مطالعه: تحقیقات سیاست گذاری یک مجله میان رشته ای است که به تجزیه و تحلیل، درک و پاسخ مؤثر به چالش های اقتصادی، سیاسی، مدیریتی، سازمانی، محیطی و دیگر عوامل ناشی از نوآوری، فن آوری، تحقیق و توسعه و علم اختصاص یافته است. این شامل تعدادی فعالیت مرتبط با ایجاد دانش (از طریق تحقیق، انتشار و کسب دانش ) به عنوان مثال از طریق یادگیری سازمانی و بهره برداری از آن در قالب محصولات یا فرآیندها یا خدمات جدید یا بهبود یافته است . سیاست پژوهش به طور کلی به عنوان مجله پیشرو در زمینه مطالعات نوآوری به رسمیت شناخته شده است.

www.journals.elsevier.com

Research Policy

Impact factor: 4.661

Quartile Score: Q1