نشست اخلاق پژوهش؛ مسئله مشترک علوم

۲۵ آذر ۱۳۹۷ | ۰۳:۳۰ کد : ۷۷۶۰ اخبار و رویدادها
کرسی ارتباطات علم و فناوری یونسکو با همکاری دانشکده علوم ارتباطات دانشگاه علامه طباطبائی، نشست «اخلاق پژوهش؛ مسئله مشترک علوم» را برگزار می‌کند.
نشست اخلاق پژوهش؛ مسئله مشترک علوم

در این نشست دکتر حسینعلی افخمی (مدیر گروه روابط عمومی دانشکده علوم ارتباطات دانشگاه علامه طباطبائی)، دکتر آرش موسوی (عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور) و دکتر عبدالمجید مهدوی دامغانی (عضو هیئت علمی پژوهشکده علوم محیطی دانشگاه شهید بهشتی) سخنرانی خواهند کرد.
همانطور که از عنوان نشست برمی‌آید این نشست، مسئله اخلاق پژوهش را به عنوان مسئله پراهمیت و مشترک میان علوم مطرح می‌سازد و از منظر ارتباطی، اخلاق در علوم تجربی و زیستی و همینطور فلسفه و سیاست‌گذاری علم مورد بحث قرار می‌دهد.

زمان برگزاری نشست سه‌شنبه 27 آذر 97، ساعت 15-17 و مکان آن دانشکده علوم ارتباطات دانشگاه علامه واقع در همت غرب، دهکده المپیک، میدان دهکده، دانشگاه علامه طباطبائی است.

راهنمای مسیریابی دانشگاه علامه طباطبائی