نقد کتاب «مقابله با نفرت‌پراکنی اینترنتی»

۲۳ آبان ۱۳۹۷ | ۰۳:۳۰ کد : ۷۳۹۸ اخبار و رویدادها
کرسی ارتباطات علم و فناوری یونسکو، نشست نقد و بررسی کتاب «مقابله با نفرت‌پراکنی اینترنتی» را برگزار کرد.
نقد کتاب «مقابله با نفرت‌پراکنی اینترنتی»

کرسی ارتباطات علم و فناوری یونسکو، نشست نقد و بررسی کتاب «مقابله با نفرت‌پراکنی اینترنتی» را روز ‌شنبه 26 آبان 97، از ساعت 14 تا 16، در سالن شورای دانشکده علوم ارتباطات (طبقه سوم) دانشگاه علامه طباطبائی (واقع در دهکده المپیک)برگزار کرد. کتاب فوق از مجموعه کتاب‌های یونسکو درباره آزادی اینترنت است که توسط ایجینیو گلیردونه، دانیت گال، تیاگو آلوس، گابریلا مارتینز تألیف شده است.
در این نشست، دکتر اصلی عباسی (حقوقدان)، دکتر محمدمهدی فرقانی (رئیس دانشکده علوم ارتباطات دانشگاه علامه طباطبائی) و دکتر فرهاد اعتمادی ( مدیر گروه ارتباطات و اطلاعات کمیسیون ملی یونسکو) سخنرانی خواهند کردند.
این جلسه ضمن نقد و بررسی کتاب حاضر به معرفی اولویت‌های یونسکو و ابعاد حقوقی، اجتماعی و ارتباطی پدیده نفرت‌پراکنی اینترنتی پرداخت.

پیوست: دریافت نسخه انگلیسی کتاب

دریافت پوستر برنامه

کلید واژه ها: کرسی یونسکو ارتباطات نفرت پراکنی فحاشی اینترنت اینستاگرام سلبریتی نژاد تبعیض جنسیت زنان قومیت

( ۱ )